شنبه ، 8 اردیبهشت ، 1403
حداقل
پیوندهای مرتبط
حداقل
فرازهایی اززندگی نامه و وصایای شهدای عالی مقام جامعه علمیه امیرالمومنین (ع)
محمد حسين بياتي شهید مجتبی رنگ آمیز شهید مهدی غلامی شهید محسن مظفری
شهید ناصر فلاحی شهید حميد رضا نفيسي شهیدحسین تقی پور سرولات شهید حسین تقی پور بهمن آبادی
شهید علی حسین مرادی شهیدحسین سلیمی شهید مرتضی سلیمی شهید علی اکبرکاظمی
شهید سید محمدتقی حسینی تبار شهید محمد حسین معنوی شهید برات محمد محسنی شهید رضا دادگر سالم

 

 

 شهید محمدحسین بیات

وی به سال 1340 در خانواده ای مومن و متدین در تهران چشم حق بین به حقایق جهان گشود. شهید بیات تحصیلات کلاسیک ومقدمات علوم اسلامی را در جامعه علمیه امیرالمومنین (ع) به پایان برد و سپس برای تکمیل تحصیلات حوزوی در سال 1360 عازم قم گردید. اوعلاوه بر شرکت در راهپیمایی و کمک به پیشبرد انقلاب، با شروع جنگ تحمیلی سکوت را بر خود جایز ندانست و عاشقانه به سوی جبهه ها شتافته در سنگرهای دلاورمردان اسلام شجاعانه جنگید، تا این که سرانجام در 23 تیر ماه 1361 در جبهه شلمچه، دعوت حق را لبیک گفت و به ملکوت اعلی پیوست.

فرازی از وصیت نامه:

از امت شهیدپرور، عاجزانه درخواست می کنم که از تفرقه و تفرقه اندازان تبرّی جسته و همگی در زیر لوای اسلام عزیز متحد شده تا به امید خدا و حمایت حضرت مهدی -عجل الله تعالی فرجه- ریشه صدام و اربابان صدام را کنده  و بیت المقدس را از زیر سلطه اسرائیل غاصب آزاد سازند.

شهید مجتبی رنگ آمیز

شهید رنگ آمیز در سال 1347 در خانوادهای مذهبی و معتقد در شهر شهید پرور تهران دیده به سپیده هستی گشود. وی پس از تحصیلات اولیه، وارد جامعه علمیه امیرالمومنین -علیه السلام- شهر ری شد. پس از کسب مقدمات علوم اسلامی، ندای هل من ناصر پیر جماران را لبیک گفت و عازم جبهه های حق علیه باطل گردید و سرانجام در بیست و چهارم اردیبهشت سال 1365 در جبهه «فاو» جام شیرین شهادت را نوشید و به دیدار دلدار شتافت.

شهید مهدی غلامی

شهید غلامی در نهم شهریورماه 1345 در شهر تهران در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. وی پس از اتمام دوره راهنمایی در سال 62 به فرمان بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران به جبهه «فاو» شتافت و در مقابل مزدوران شیطان صفت به مقابله پرداخت. پس از گذشت سه ماه، جذبه محبت ساقی عشق، او را حجره نشین دلدار کرد. پس از گذشت دو سال تحصیل در جامعه علمیه امیرالمومنین -علیه السلام- دو مرتبه به جبهه های حق علیه باطل شتافت و سرانجام در دهم تیر ماه 1365 در عملیات آزادسازی مهران به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

     - ابتدای صفحه

شهید محسن مظفری

شهید مظفری در سی و هفتمین روز از آغاز بهار 1346 در خانواده ای روحانی به دنیا آمد. وی پس از اتمام تحصیلات اولیه با اشتیاق خودش و تشویق خانوده اش وارد حوزه علمیه گردید وخود را در جوار خوبان عالم قرار داد. طلبه شهید مظفری پس از طی چند سال تحصیل در جامعه علمیه امیرالمومنین(ع)، فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را لبیک گفت و عاشقانه به جبهه های دفاع حق علیه باطل شتافت. چهارمرتبه در میدان نور به مدت 13 ماه عزم حضور پیدا کرد و سرانجام پس از گذشت 19 بهار از زندگی پربرکتش در پانزدهم اردیبهشت ماه 1365 در منطقه فاو، دعوت حق را لبیک گفت و عاشقانه جام شیرین شهادت نوشید.

     - ابتدای صفحه

شهید ناصر فلاحی

شهید فلاحی در هفدهم شهریور ماه 1346 در خانواده ای مذهبی در تهران به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی تا راهنمایی را در زادگاهش به پایان رساند و بعد از آن به علت اشتیاق فراوان به نوکری حضرت صاحب الزمان

 -عجل الله تعالی فرجه- وارد جامعه علمیه امیرالمومنین

-علیه السلام-  شهر ری شد. پس از طی چند سال تحصیل درحوزه علمیه با شروع جنگ تحمیلی وفرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران پا به عرصه کارزار نهاد و فرمان جهاد آن پیر سفر کرده را لبیک گفت. چند ماه در جبهه های حق علیه باطل شجاعانه جنگید تا سرانجام در بیست و هفتمین روز از زمستان 1365 در جبهه شلمچه دعوت حق را لبیک گفت وبه ملکوت اعلی پیوست.

فرازی از وصیت نامه:

پدر و مادرعزیزم! این را قسم می خورم که اگرخونم را بریزند؛ در قطره های خونم نام خمینی را خواهید دید. پدر و مادرم! اگر جنازه ام به دست شما آمد که آمده است؛ ولی اگرجنازه من به دست شما نرسید اصلاً نارحت نشوید؛ زیرا که در این دنیا جنازه خاکی من به هیچ دردی نخواهد خورد، آن عمل و کردار من هست که در درگاه خداوندی باید حاضر گردد. من این مرگ را از عسل بر وجودم گواراتر می دانم.

     - ابتدای صفحه

شهید حمید رضا نفیسی

شهید نفیسی در بیست و یکمین روز از اردیبهشت ماه 1349 درخانواده ای مومن و ولایت مدار درتهران متولد شد. وی که فرزندی صالح و  با ذکاوت برای خانواده اش به شمار می رفت. تحصیلات اولیه را در زادگاهش به پایان رساند و برای تکمیل تحصیلات خود حجره نشینی کوی دلدار را برگزید. با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، جهاد را بر درس ترجیح داد و عازم جبهه های حق گردید و درلشکر مبارک 27 محمد رسول الله -صلی الله علیه و آله- مشغول خدمت شد. سه مرتبه در میادین نور عزم حضور پیدا کرد تا سرانجام در دهم اسفند ماه 1365 در جبهه شلمچه در عملیات پیروز کربلای پنج جام شیرین شهادت را نوشید و به لقاءالله پیوست.

     - ابتدای صفحه

شهیدحسین تقی پور سرولات

صحیفه نورانی زندگانی دلاوری دیگر از تبار سبز روحانیت را به مرور می نشینیم؛

وی در 25 شهریور ماه 1346 در محله سرولات، از توابع شهرستان سرسبز رودسر دیده به جهان گشود. به یمن ارادت بسیار خانواده به سالار شهیدان، حسین نام گرفت. بدین امر که روزگاری در زمره رهروان صادق آن حضرت قرار گیرد. وی پس از به پایان بردن تحصیلات اولیه درزادگاهش، برای ادامه تحصیل راهی قم شد و در دبیرستان 17 شهریور آن شهر مشغول تحصیل گردید؛ ولی همنشینی با نیک سیرتان حجره نشین حضور در جلسات بی بدیل درس اخلاق اساتیدی همچون استاد آیت الله مظاهری او را شیفته مرام و مسلک ایشان نمود و با کوله باری ازعشق و صفا، پای در وادی سراسر نور حوزه نهاد. جامعه علمیه امیرالمومنین -علیه السلام- شهر ری تقدیرسبز زندگی طلبگی این نوجوان خوش مرام شمالی بود. این شهیدعزیز با شروع جنگ تحمیلی جهاد را بر قرار، ترجیح داد و عازم جبهه جنوب گشت و سرانجام در دهم اسفند ماه 1364 در عملیات غرور آفرین «والفجر هشت» در آسودگاه فاو سر بر آغوش عروس زیبای شهادت نهاد.

     - ابتدای صفحه

شهید حسین تقی پور بهمن آبادی

شهید تقی پورکه مردی از تبار عاشوراییان بود در 24 دی ماه 1345 در شهر ری در خانواده ای مومن و متدین دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی تا راهنمایی را در زادگاهش به پایان رساند و سپس برای تکمیل تحصیلات خود، عازم حوزۀ علمیۀ گردید و در جامعه علمیه امیرالمومنین -علیه السلام- زادگاهش مشغول به تحصیل گردید. وی به علت عشق وافر به رهنمودهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، فرمان جهاد پیر جماران را لبیک گفت و عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل گردید و سرانجام در راه اعتلای کلمه حق، جان خویش را فدای اسلام نمود.

     - ابتدای صفحه

شهید علی حسین مرادی

شهید مرادی درسال 1345 در خانواده ای مذهبی و متدین درشهر الیگودرز استان لرستان دیده به جهان گشود. هنوز چند بهار از تولدش نگذشته بود که به همراه خانواده عازم شهر ری شدند. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در این شهر به پایان رساند و به علت علاقه زیاد به دروس علوم اسلامی راهی جامعه علمیه امیرالمومنین -علیه السلام- شهر ری گردید. پس از طی حدود شش سال از تحصیل درحوزه علمیه ندای هل من ناصر حسین زمان، خمینی بت شکن را لبیک گفت و عازم جبهه های حق علیه باطل گردید و سرانجام در بیست و ششمین روز از اردیبهشت ماه 1367 دعوت حق را لبیک گفت و شهد شیرین شهادت نوشید.

     - ابتدای صفحه

شهیدحسین سلیمی

شهید حسین سلیمی به سال 1344 درخانواده ای مذهبی و مومن در شهرستان رفسنجان دیده به جهان گشود. تحصیلات اولیه را در زادگاهش به پایان رساند و برای ادامه تحصیل راهی حوزه علمیه تهران گردید. تحصیل در جامعه علمیه امیرالمومنین را تا مقطع معالم الاصول ادامه داد و برای تکمیل دروس حوزوی خود، عازم حوزه علمیه قم گردید. با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، جهاد را بر تحصیل ترجیح داد و عازم جبهه های نبرد گردید. پنج مرتبه درجبهه های حق حضور پیدا کرد تا سر انجام در چهارم خرداد سال 1367 در منطقه شلمچه درخون خویش غلتید و به شاخه های طوبی، مرغ نغمه خوان عشق وایثار گردید.

فرازی از وصیت نامه:

من آرزو داشتم در دنیا و در این زندگی فانی و فنا شدنی حداقل برای یک بار هم که شده امام  زمان، حجت بن الحسن العسکری -عجل الله تعالی فرجه- را ملاقات نمایم؛ ولی نشد و امیدوارم در هنگامی که آخرین قطره خونم در این دشت کربلا می ریزد. امام زمان را ملاقت نمایم.

     - ابتدای صفحه

شهید مرتضی سلیمی

وی از شهروندان تهرانی بود که در سال 1351 در خانواده ای مذهبی چشم معصومانه به هستی باز کرد. دوران دبستان و راهنمایی را در زادگاهش گذراند. حال و هوای مذهبی، محیط انقلابی، رضایت خانواده و علاقه قلبی اش سبب پیوستن او به حوزه های معارف اسلامی شد. با شروع جنگ تحمیلی، دست از خدمات فرهنگی و تبلیغی برداشت و به تشویق خانواده درخرداد ماه 1361 بعد ازطی آموزش نظامی عازم جبهه ها شد؛ گویا آزاد و سبک بال شده بود. دوستانش که او را بعد از دوره نظامی و قبل از شهادتش دیده بودند، همه ازخوشحالی وشادمانی او حکایت ها داشتند. سرانجام بعد از مدت ها جهاد در جبهه «ماووت» در چهاردهم تیر 1366 تن استوارش به گذرگلوله ها واژگون شد و از برکه های کوثر، سیراب گشت و به آرامش شهادت نایل آمد.

فرازی از وصیت نامه:

خط امام امت راحفظ کنید. با دقت عمل، مقید به رهنمودهای ایشان باشید؛ زیرا این مرد خدا پیامش  از جای دیگری می رسد. دعاها را حفظ کنید و در مراسم دعا شرکت کنید؛ چون هر برکت و معنویتی می آید از همین ادعیه است؛ اصلا هر چه داریم از دعاها است. از رفتن به جبهه ها جلوگیری نکنید؛ زیرا اسلام احتیاج به یاری دارد.

     - ابتدای صفحه

شهید علی اکبرکاظمی

وی در دهم اسفند ماه 1347 در خانواده ای مذهبی در شهر ری قدم به هستی نهاد. کلاس های ابتدایی و دوره راهنمایی را در زادگاهش به پایان رساند. علاقه زیاد به معارف اسلامی و روحانیت، انگیزه ورود او را به حوزه علمیه شکل داد و او را حجره نشین مدرسه عشق قرار داد. بعد از گذشت چند سال از تحصیل او در حوزه علمیه، شوق به جنگ وجهاد در او زنده شد و او را عازم مناطق جنگی نمود. سرانجام در آخرین سفرش به صحنه های نبرد در عملیات شرکت کرد و در بحبوحه جنگ گلوله های خصم زبون پیکرش را مشبک ساخت. و در جوار رحمت پروردگارش خوش آرمید.

     - ابتدای صفحه

شهید سید محمدتقی حسینی تبار

از شهروندان ورامینی بود که در چهاردهم آذر ماه 1348 در ایام حکومت رژیم ستم شاهی در خانواده ای مومن و متدین دیده به سپیده هستی گشود. پس از سپری نمودن دوران دبستان و راهنمایی به سبب علاقه به اسلام وعلایق قرآنی، عازم جامعه علمیۀ امیرالمومنین -علیه السلام-  شهر ری شد و به دانشجویان آن مدرسه بزرگ پیوست. پس از طی حدود پنج سال از تحصیل در حوزۀ علمیه به جهت لبیک گفتن به ندای هل من ناصر حسین زمان، قرار ماندن ودرس خواندن از اوگرفته شد و عازم جبهه شلمچه گردید و سرانجام در عملیات خونین کربلای پنج در بیست و چهارم دی ماه 1365 پیکر استوارش از ستم گلوله های بعثیان خمید و پیکر دلاورش گلگون شد و چشم از هستی فانی به جهان باقی گشود و به فیض شهادت نایل آمد.

فرازی از وصیت نامه:

ای مردم! این دنیا محل ماندن نیست که آن را آباد کنیم و به لذت های کوتاه و مخلوط به هزار مشکل و دردسر آن، دل ببندیم؛ بلکه این دنیا مزرعه آخرت است و وسیله ای است برای رسیدن به زندگی جاوید و سعادت ابدی آخرت. خداوند ما را برای خودش آفریده تا دو روزی را که در این دنیا هستیم به شناخت خود و خدای خود بپردازیم و از هر وسیله برای رسیدن به او کمک بگیریم و محب و عاشق او باشیم.

     - ابتدای صفحه

شهید محمد حسین معنوی

شهید معنوی از برادران تابعه افغانستان بود که برای تحصیل علوم دینی به تهران سفر می کند و در جامعه علمیه امیرالمومنین -علیه السلام- شهر ری مشغول تحصیل علوم دینی می شود. با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، قوه انسان مدارانه و ایمان ولایتمدارانه  وی به جوش می آید و او را عازم جبهه جهاد می کند و تا خط سرخ شهادت هدایتش می کند و سرانجام در بیست و ششم شهریور 1366  به دیدار حق می شتابد.

     - ابتدای صفحه

شهید برات محمد محسنی

وی در اولین روز از بهار سال 1343 در خانواده ای مذهبی در روستای «عمارت» از توابع شهرستان قوچان دیده به سپیده هستی گشود. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به پایان رساند و برای ادامه تحصیل راهی حوزه علمیه شد. تحصیلات حوزوی را در جامعه امیرالمومنین -علیه السلام-  شهر ری تا مقطع لمعه ادامه داد و سپس عازم جبهه های نور شد تا این که سرانجام دراول بهمن ماه 1365 در جبهه  شلمچه به ملکوت اعلی پیوست.


شهید رضا دادگر سالم از طلاب شهید جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام است که به دلیل دسترسی نداشتن به زندگینامه ،آثار و وصیت نامه ایشان منتظر دریافت اطلاعاتی درباره ایشان هستیم.از کلیه عزیزان بالاخص طلاب همرزم ایشان استدعا داریم چنانچه اطلاعی از زندگی نامه این شهید والا یا دیگر شهدای جامعه دارند در اختیار سایت جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام قرار دهند.

     - ابتدای صفحه

شهید محمدحسین بیات

 شهید مجتبی رنگ آمیز

 شهید مهدی غلامی

 شهید محسن مظفری

 شهید ناصر فلاحی

 شهید حمید رضا نفیسی

 شهیدحسین تقی پور سرولات

 شهید حسین تقی پور بهمن آبادی

 شهید علی حسین مرادی

 شهیدحسین سلیمی

 شهید مرتضی سلیمی

 شهید علی اکبرکاظمی

 شهید سید محمدتقی حسینی تبار

 شهید محمد حسین معنوی

 شهید برات محمد محسنی

 شهید رضا دادگر سالم